Business to Business Marketing

Let's Talk About Earning Money!

Referenties

       John Schrijer

 

Ik ben getrouwd en ben gezegend met 3 prachtige dochters. Ik heb in loondienst gewerkt als Ambulance Verpleegkundige in Amsterdam. Tot op heden reeds 19 jaar actief als zelfstandig ondernemer binnen de Wellness-branch en richt me op het begeleiden van ondernemende mensen die iets met deze branch te maken hebben of willen hebben.

De samenwerking met Rolf Buter heeft me echt nog beter in het zadel gebracht. Een spontane en oprechte man.

  Pauline van der Meer

Mijn roots liggen in de horeca, eerst in loondienst, maar als snel eigen bedrijven gestart met mijn partner. Het ondernemen is me van huis uit meegegeven. Het opbouwen van niets naar iets, het begeleiden en coachen van een ander persoon is dan ook mijn passie.
Nu alweer ruim 10 jaar geleden dit ook buiten de horeca gaan toepassen, in de Wellness industrie. Ik weet als geen ander dat ondernemen vaak “eenzaam” is. Dat het prettig is als er iemand over je schouder mee zou kijken!
Dit in samenwerking met Rolf Buter, die ik heb leren kennen als een persoon met veel knowhow en iemand die echt met je begaan is.

lia-van-der-geest-123cme

Lia van der Geest

Voor mij is het geen uitdaging om achter de geraniums te gaan zitten. Ik ben (nog) orthomoleculair diëtist en therapeut en heb in de afgelopen 40 jaar heel veel adviezen gegeven aan mensen van alle leeftijden, van baby’s tot zeer oud.

Enige tijd geleden ben ik Rolf Buter tegengekomen en ervaar sindsdien de samenwerking als prettig en zeker als ondersteunend.

Ik ben ondernemer en heb een eigen praktijk in Hilversum die ik als therapeut in mijn eentje run. Het samen werken met ondernemers en daarbij ondersteund worden door de werkwijze van BusinessToBusinessMarketing is daarom zeer waardevol.

 

Tom_Uitzetter_zw

Tom Uitzetter

Rolf Buter heb ik enkele jaren geleden leren kennen als energieke ondernemer. Met zijn achtergrond als Privé/Directiechauffeur kent hij goed de verschillen tussen traditioneel ondernemen en het nieuwe ondernemen. Hij helpt anderen graag, weet van aanpakken en is een goede collega en sparringpartner.

Advertenties